Nejnovější recenze ze sekce Šatní skříně
skříň je hodně prostorná, bytelná, nádherná,jsem moc spokojena
- Jednoducha montaz
Žádná skřín nebyla komplení chyběly tyčky :-(
Rychlá montáž
zboží kvalitně zabaleno bez poškození
- Splňuje parametry uváděné v e-shopu.
Výrobek mám zatím krátce, nenašla jsem na něm závady proto předpokládám, že mně bude dlouho sloužit.
- krásna ,precizně vypracovana
Stylový, ale levný, kvůli tomu nekvalitní. Koupila bych stejně dražší, kdyby mi nabídli lepší kvalitu.
Jsme spokojeni
- Moc pěkné skříně jak barevně tak uspořádáním vnitřku. Snadná montáž. Návod stručný a přehledný.
Prostorná fajn skříň,jen trochu horší montáž
- Kvalita
je to moc OK
Skříně super
Skříň je vzhledově díky zrcadlům na první pohled pěkná, zpracování je slabší (kazy na zrcadle, nejednotný odstín bílé hrany/desky, ostré hrany, kolíky na police nejdou rukou zastrčit do vyvrtaných otvorů, slabší montážní návod..).
Pomer kvalita x cena. Ok. Sestaveni bylo narocnejsi.
Krasna skrin. Vse dorucili v poradku ikdyz byla jedna krabice znicena. Panove mi rozrizli krabici a ukazali ze je vse v poradku :) diky moc za krasnou skrin :)))))))))))
- Je hezká jako na obrázku, až na ty mínusy.
- Kupoval jsem tady už po třetí a vždy spokojen až do teď! Přes to, že mají zboží skvěle zabaleno, tak bylo hodně desek obytých a bohužel i na vyditelných místech.
- Police trochu užší než by měli být, takže jsou mezi nimi a bočnými zdmi skříně vidět mírne odchýlky.
- Pěkná šatní skříň v hezkém dekoru. Líbí se mi otvírání dveří dotykem.
- Výrobce skříně by měl zapracovat na kontrole svých výrobků. Tyč na ramínka byla poškrábaná a zmačknutá, jedna police na kraji uštípnutá a dva panty na dveře ohnuté, které jsem si musela srovnat.
- Rychlé a levné dodání
- Přehled o doručení
- Balení i produkt lehce poškozený
- Kurýr neměl na vrácení hotovosti
Šatní skříň přišla rychle.
Na některých místech je poškrábaná a má odštípnuté okraje uvnitř i z venku. Návod na montáž je chaotický a neúplný, co se postupu týče. Zbyly mi po montáži 2 desky, které nikde nejsou zaznačené, takže netuším jaký byl jejich účel. Na základě těchto faktorů nedokážu jednoznačně určit, zda bych firmu doporučila či ne. Nicméně se mi líbil způsob doručení, informace o doručení předem a ochota řidičů.
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »