Nejnovější recenze ze sekce Šatní skříně
- krásná, prostorná skříň
- přijatelná cena
- jedno prkno mělo špatně předvrtané otvory
jedno prkno mělo špatně předvrtané otvory
- dobré ceny, dobrá komunikace
Nemožnost dobropis. Špatná komunikace že strany polského dodavatele.
- Není co dodat.
- Žádná není.
- Vše v pořádku, nebylo co řešit
- variabilita
Tato skříň je prakticky řešená. Na jedné straně dostatek polic, na druhé straně prostor na ramínka a jako bonus šuplíky na drobnosti. S provedením jsem spokojená. Růžové obdélníčky pod úchytkama nejsou tak jasné a zářivé, jak působí na fotce, přesto jsou hezké a celou skříň oživí.
- praktické řešení
- nekvalitní zpracování
- chybějící praktické vychytávky
- velmi složitá a časové zdlouhavá montáž
- na první pohled nekvalitní lamino lehce bílé barvy
Skříň je prakticky řešená, ale tím končí výčet plusů. Na skříň bylo použito příliš slabé lamino 1,6 cm. Myslím, že by si zasloužila alespoň boky ze silnějšího lamina. Manžel musel použít další 4 šrouby, aby odstranil prohnutí na bokách, ke kterému při montáži skříně došlo a spoustu dílů k sobě raději slepil kvůli celkové stabilitě. Pojezdy ke všem šuplíkům musel převrtávat, protože k tomu udělané dírky nepasovaly. A nejhorší je, že celou skříň smontovával a lepil 8 hodin, a to je šikula. Takže pokud nejste nadstandardně šikovní, tak se do toho ani sami nepouštějte. Na skříni mi chybí mnoho věcí: šuplíky se špatně otevírají, protože nemají žádná přirozená madla. U horních pojezdů chybí měkké dorazy - při otevírání naráží buď do strany skříně nebo vzájemně do sebe. Tzn. že se vše brzy odře. Budeme muset co nejdříve vletět do nějakého obchodu a skříň vylepšit o madla a dorazy a tím prodloužit skříni její životnost.
- Šatní skříň a prádelní police společně
- Naprosto super
- Výborná cena i kvalita
Spokojenost
Výborná kombinace poměr cena x výkon :-)
Vše proběhlo v pořádku. Obchod předem avizoval delší dodací lhůtu, ale zboží dorazilo nakonec o týden dříve :-)
- klipy na spojování spodku a vršku nejadou pořádně dotáhnout
- Obrázky na webu
- Po rozbalení a sestavení vše
Nejhorší nákup, zrcadla byla po otevření balení poškozená, po sestavení dle návodu je mezi zavřenými dveřmi mezera o velikosti 4 cm, takže je skříň absolutně nefunkční, je to takový dražší věšák s policemi.
Obchod komunikoval pouze ohledně poškozených zrcadel.
Nedoporučuji nákup této skříně
Skříň je poměrně bytelná, příjemně překvapily kovové úchyty na tyč (i ta je kovová) na ramínka, jinak poměr cena=kvalita v pohodě. Není to moc jednoduché na sestavení, některé díly jsou si dost podobné, takže je opravdu potřeba pečlivě přeměřovat šířky, délky a držet se přesně návodu, který je na druhou stranu slušně udělaný, trochu zručný jedinec by to měl dát... teda ideálně ve dvou samozřejmě. :-)
- pasují přesně tam kam jsem chtěl,skříně jsou pěkné
Skříň je dostačující, kvalita průměrná, ale odpovídá ceně
- Spokojena
- Nábytkem jsem velmi spokojená
Expedo ADRIANA + Tichý dojezd černá/červené sklo
Registrovaný uživatel
Přidáno: 17. července 2022
(naposledy upraveno 17. července 2022)
Zakoupeno v EXPEDO CZ
- po hororové 8hodinové montáži vypadá celkem dobře,vše ostatní ukáže až čas...
- Po rozbalení jsem nevěřil vlastním očím,ač v manuálu vše popsáno pod čísly a písmeny,na dílech ani spojovacím materiálu nic...Veškerý spojovací materiál naházen v jednom pytli i s odpadem z plastu/šrouby hřebíky záslepky atd/přeber si sám.Při montáži zjištěny chybějící šrouby- 1návštěva Obi.V následném pokračování montáže jediné 2 zámky v balení-zmetky nefunkční -2 návštěva Obi. Chaotický manuál např. označeny 3 druhy šroubů,byly jen dva atd.Ve finále nasazení dveří bych nepřál největšímu nepříteli.Pokud výrobce uvádí sestavení za 3 hodiny,tak to je špatný vtip. 8hodin bez dvou cest do OBI.Závěrem musím poznamenat,že mi rukama prošlo již mnoho nábytku -sestaveno rychle a bez problému .Vše však bylo vždy řádně označeno i spojovací materiál byl rozdělen v sáčkách.Také polský nábytek a v daleko nižší cenové kategorii..Inu není polský výrobce jako polský výrobce.Tenhle mě totálně zklamal.
Produkt nemohu doporučit z již zmíněného...Pokud máte dobré nervy a nevadí vám celodenní montáž i s ohledem na cenu,tak do toho.