Nejnovější recenze ze sekce Šatní skříně
- Hezká
- Ne moc kvalitní zpracování, neslo poradně dotáhnout šrouby
- horší manuál jsem v životě neviděl a to jsem v poslední době skládal celou kuchyň a ložnici
- v manuálu mají díly jiný počet dírek než ve skutečnosti + jinak rozmístěné
za tu cenu se nedá očekávat velká kvalita. Menší hodnocení hlavně za manuál. Oděrky na dílech, které nejsou vidět jsem neřešil. Hlavní je, že viditelné díly jsou bez poškození.
Kapol Miami VII 120 cm s dvojitým zrcadlem a posuvnými dveřmi Matná černá
Přidáno: 7. července 2023
(naposledy upraveno 7. července 2023)
Zakoupeno v Kapol.cz - odborník na skříně
- doručílí v nedeli, zavolálí předem, jsem se spokojena :))))
- nejsou očíslované jednotlivé díly
- Snadná montáž, vhodné pro ty, co se často stěhují.
- Krásná a jednoduchá splnila očekávání, super že je včetně polic.
- nepřesnost výroby, křivé
- montážní manuál
- zmatené protojení komunikace Okay s okay eshop a výdejnou
velmi nekvalitní
Velmi nekvalitní produkt, po složení jsou stěny křivé. Kdyby skříň již nebyla smontovaná, ihned by šla na reklamaci. Nedoporučuji.
- Dostatek místa
- Přenosné
- Za pár peněz
Doporučuji vyzkoušet a nemusíte číst recenzi. Nespálíte se.
Kvalita skrini na nejnizsi urovni. Hlinikove listy pod ochrannou folii jsou poskozeny, schema neodpovida skutecnosti.
Velice spokojen.
- prostorná praktická skřín
- Praktická skříň pro školáka
- Pěkný dizajn
- Součástí je lepidlo a imbus
- Návod připomíná spíše šifru, i zkušený "ikeák" se zapotí :-)
- Horší kvalita dýhy
- Některé díly byly mírně poškozené(kdo má čas reklamuje :-) )
Pěkná praktická skříň, ke spokojenosti chybí jen použitelný návod a trošku lepší kvalita dílů.
Lehká skříň, snadno montovatelná, vhodná do dílenských a pracovních prostor. Velmi snadno se s produktem manipuluje. Je stabilní.
- Vzhled
- Kvalita provedení
- Kvalita materiálů
- Přesnost výroby
Skříň je na první pohled designově krásná (proto jsem si ji koupil), ale kvalita provedení je opravdu otřesná, spoje nesedí, pravý úhel není v žádném rohu skříně, těsnící dorazové štětiny nedrží a trhá se na nich krycí papír a jsou křivé, odlupují se hrany, čili nová skříň vypadá hned jak stará, prohlé boky skříně.... navíc přikoupeny dotahy dveří, ale přišly jen 2 ks, ale dveře jsou dvoje a můžou jezdit na obě strany, čili dotahovány jsou pouze na jednu stranu. Zkrátka docela fušařina a spíš prototyp ve fázi prvního testování, než finální produkt pro zákazníka.
Velmi dobrá
Snadná sestava a manipulace.